Modded Menu for COD: W.A.W Zombies
welcome to Game-Tuts.com - Register
Register for free to remove these ads!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Mn
    Age
    23
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Gamertag
    SmartyPants1234

    Default Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    So, I got this one mod that I can do God Mode, No Clip, All Guns, Restart Game, and Slow/Normal/Fast Motion... I was wonder if anyone has like a mod that when you start the zombie game and you click this one button (any) and this whole list of mod stuff is there... Anyone? COD: WAW Zombies?

  2. The Following User Says Thank You to gvue003 For This Useful Post:

    ElToroLoco907 (07-25-2012)

  3. #2
    We're made of star stuff


    Join Date
    Jan 2010
    Location
    On the road
    Posts
    2,987
    Thanks
    852
    Gamertag
    Woodbury

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    I'm guessing you're using console? Unless you have an ISO, you cannot have a mod menu as you described. You're using .Svg, correct? Try downloading 4 part saves from different profiles to get a similar view as you again, described.

  4. #3
    Admin

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    13,371
    Thanks
    5514

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    Pretty sure that's only for ISO modding.
    All questions and comments should be posted in the forums!



  5. #4
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Mn
    Age
    23
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Gamertag
    SmartyPants1234

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    ISO? never heard of it... Sorry, I'm just new to this modding thingy -.-... I don't really know though. So, how can I get the "ISO?"

  6. #5
    Retired Mod


    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Michigan.
    Age
    19
    Posts
    5,603
    Thanks
    2987

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    Quote Originally Posted by gvue003 View Post
    ISO? never heard of it... Sorry, I'm just new to this modding thingy -.-... I don't really know though. So, how can I get the "ISO?"
    You download or rip your game to your computer. Once you do that you mod the files within the ISO. You can only use these if you have a flashed Xbox or if you are capable of hotswapping.

    Watch out guys.

  7. #6
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Mn
    Age
    23
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Gamertag
    SmartyPants1234

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    Does "Game-Tuts" have any ISO?

  8. #7
    Legendary Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    461
    Thanks
    114

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    well we ( game-tuts users ) have loads of iso's but this is not a site that offers WAREZ . btw do you have a modded console? because only modded consoles can run ISO's

    " Give a man a fish and he will eat for a day, teach a man to fish he will eat for the rest of his life."
    let me explain the new world order, governments and corperations need people like you and me. we are samuri, the keyboard Cowboys...

  9. #8
    Head Moderator

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6,976
    Thanks
    3071

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    Quote Originally Posted by the09phoenix View Post
    well we ( game-tuts users ) have loads of iso's but this is not a site that offers WAREZ . btw do you have a modded console? because only modded consoles can run ISO's
    or hotswap..








  10. The Following User Says Thank You to Kezonz For This Useful Post:

    Valhalla (06-15-2012)

  11. #9
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Mn
    Age
    23
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Gamertag
    SmartyPants1234

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    Just a regular Xbox 360 Arcade Console :).

  12. #10
    Head Moderator

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6,976
    Thanks
    3071

    Default Re: Modded Menu for COD: W.A.W Zombies

    Quote Originally Posted by gvue003 View Post
    Just a regular Xbox 360 Arcade Console :).
    2 possible ways then;

    Flash the Drive.
    or Hotswap.

    On the other hand, you still need to download the iso, then mod it & burn it..









 
Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
visit GameTuts on these social networking sites